Bastać: Koja je konačna cena rekonstrukcije Trga republike

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Sep.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastać: Koja je konačna cena rekonstrukcije Trga republike

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać ocenio je danas da je "besmislena rekonstrukcija" beogradskog Trga Republike dobila novu dimenziju informacijom da trošenje novca Beograđana nije gotovo i da će biti potrošeno jos 34 miliona dinara za njegovo uređenje.

"Besmislena rekonstrukcija Trga republike čiji je konačan domet svakodnevni saobraćajni kolaps, na koji smo upozoravali još u toku izvođenja radova, dobija novu dimenziju saznanjem da trošenje novca Beograđana >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nije gotovo. ;Lažne stručnjake iz gradske vlasti iznenadili su ostaci Stambol kapije, a njihov amaterizam koštaće Beograđane dodatnih 300.000 evra", naveo je Bastać u pisanoj izjavi.

Portal Nova ekonomija javio je ranije da će Grad Beograd platiti skoro 34 miliona dinara više za uređenje Trga Republike austrijskoj firmi Štrabag, čime će ukupna cena radova biti 802 miliona.

Bastać je naveo da zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću "nije dovoljno što je građanima ukrao nekoliko dana života", koje su morali da provedu čekajući u gužvama zbog radova na Trgu, već je odlučio da "dodatno ojadi gradsku kasu, koja je po priznanju Vlade Republike Srbije pred bankrotom".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.