Barbara je nestala na OVOM MOSTU, a sada je otkrivena JEZIVA ISTINA o smrti mladića koji je skočio u HLADNU TISU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbara je nestala na OVOM MOSTU, a sada je otkrivena JEZIVA ISTINA o smrti mladića koji je skočio u HLADNU TISU! (FOTO)

Mladić koji je u petak u ranim jutarnjim satima skočio sa senćanskog mosta u reku Tisu, je tridesetšetogodišnji mladić iz Niša, M. M.

Na osnovu obdukcionog nalaza koji je rađen na novosadskom Institutu za sudsku medicinu, potvrđeno je da je reč o mlađem muškarcu, reč je o utapanju, jer na telu nema tragova nasilja.

Kako mediji nezvanično saznaju, M. M. je u poslednje vreme bio jako depresivan, jer mu je pre dva meseca preminuo otac. Kako su rekle kolege >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u građevinskoj firmi gde je M. M. radio u Senti, u poslednje vreme bio je dosta povučen, tih, nije želeo ni sa kim da komunicira, a sve se to događalo nakon što mu je otac preminuo.

Po svemu sudeći nesretni mladić nije imao snage da se izbori sa prevelikom tugom u sebi, te se odlučio na najgori mogući čin, da sebi oduzme život.

Od početka traganja za telom muškarca koji je sa mosta skočio u Tisu, pretpostavljalo se da nije iz Sente, nego iz Niša ili okoline, zbog automobila koji je pronađen sa niškim oznakama. Sada je iz PU u Kikinda i potvrđeno da je reč o njemu.

Njegovo telo pronađeno je juče u poslepodnevnim satima na obali Tise. M. M. je primećen u petak u ranim jutarnjim satima, njega su zapazili lokalni pecaroši koji su došli na Tisu da pecaju, iznenada su videli da neko pada sa mosta, od tada je trajala potraga za telom nesretnog mladića.

M. M. se, osim što je radio u jednoj građavinskoj firmi, bavio se i sportom, bodibildingom. Smrt mladića zavedena je kao samoubistvu jer na telu nema nikakvog oblika nasilja.

Spasilački tim "Tisa" iz Sente, mesecima je tragao za sugrađankom Barbarom Vitez kojoj se svaki trag izgubio 25. novembra 2016. godine.

Barbara je tada otišla na rođendansku žurku s koje se nikad nije vratila. Njeno telo još uvek nije pronađeno. Za telom su u Tisi tragali i ronioci Žandarmerije, kao i psi specijalne grupe za traženje nestalih lica "Spajder" iz mađarskom mesta Miškolc.

Pratite nas i na našem instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.