Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Završni dan „Kozara etno festivala“

BANJALUKA- Treće veče „Kozara etno festivala“ održava se večeras na Tvrđavi Kastel uz učešće grupa iz pet zemalja.

Na samom početku, posjetioci su imali priliku da vide prikazivanje običaja odvođenja mlade, te da posjete etno tržnicu koja je postavljena u okviru festivala. U toku večeri, u dijelu festivala „ Kozara etno fusion“, nastupiće bendovi Sopot, Oratnice i Teodulija.

„ Dio atmosfere koja je vladala prva dva dana u Piskavici prenijeli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u grad. U programu je učestvovalo oko 400 osoba, iz Poljske, Bugarske , Srbije, Slovenije i BiH koje su se predstavile programom pjevanja, tradicionalnog plesa te sviranja“ , rekao je Mladen Šukalo, stručni saradnik iz turističke organizacije grada Banjaluka.

Prije samog početka festivala, učesnici su prošetali do Trga Krajine, gdje su izveli kratki nastup.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.