Banja Koviljača: Jaka kiša nije pokvarila drugi dan moto-skupa Motočašće 2017

Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banja Koviljača: Jaka kiša nije pokvarila drugi dan moto-skupa "Motočašće 2017"

Drugi dan moto-skupa "Motočašće 2017" u Banji Koviljači nije mogla da pokvari ni jaka kiša koja je pala baš pred početak planiranog defilea učesnika do Loznice, pa su oni najuporniji bajkeri ipak ispunili plan iako su posle toga bili mokri do gole kože.

Organizatori iz MK "Blek dragons" kažu da su prezadovoljni jer je kroz kamp prošlo oko 400 motociklista, a i večernji muzički program proticao je po planu. Na sceni su se smenjivali loznički sastav "Krosroud", grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Vatrena voda" iz Pančeva i "Medžik buš" iz Beograda.

Danilo Koren (48) iz Rače kod Maribora, redovno dolazi na svom dvotočkašu u Banju Koviljaču da podrži prijatelje bajkere.

- Ovo je već šesta godina kako dolazim a postao sam i član MK "Blek dragons". Pre četiri godine dolazila je i ćerka samnom, a svaki put se potrudim da povedem barem još jednog prijatelja sa sobom - kaže Danilo.

Domaćini skupa pripremili su besplatne obroke za sve bajkere, a ispraćaj je u nedelju pre podne.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.