Baka verenice Darka Lazića OTKRIVA kada pevač staje na SVOJE NOGE: Saopštila i KO MU DOLAZI noću u posetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka verenice Darka Lazića OTKRIVA kada pevač staje na SVOJE NOGE: Saopštila i KO MU DOLAZI noću u posetu!

Pevač Darko Lazić je posle saobraćajne nesreće i dalje na intenzivnoj nezi u KBC-u Zemun.

Kako se saznaje, on svakim danom ima sve više snage i fizioterapeuti ga spremaju za prve samostalne korake koje bi trebalo da načini već za nekoliko dana.

Pored masaža, lekari su Darku uveli i različite stimulacije za donje ekstremitete.

Baka Darkove verenice Marine, Živka Gagić, kaže da su svi uz pevača.

- Oporavak je dug i težak, a Darko je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jači. Ovih dana stalno ima masaže koje pomažu cirkulaciju u ekstremitetima, ali i u komitetnom telu, kako bi počeo da hoda uskoro. Svaka operacija kuka je velika stvar, a ne njemu koji uz to ima i druge probleme - kaže ljubazno Živka, koja ističe da joj je drago što se njena unuka zabavlja sa Darkom jer ga poznaje još pre njihove romanse.

-Mi Darka volimo kao svoje dete još i pre nego što je počeo da se zabavlja sa Marinom. Moj mlađi sin Bane je njegov drug odavno, a Darkov brat Dragan je učio zanat od mog sina, Marininog oca, Slobodana. Tako da nas veže prijateljstvo i verujemo Darku mnogo više nego onome što drugi pričaju o njemu. Marina ide uveče sa Darkovim roditeljima u bolnicu kod njega, u vreme kad je mnogo manja cirkulacija ljudi u bolnici. Ostaje kod njega oko sat vremena, a rekla mi je da govori normlano i da je pita o svemu što ga interesuje - laže Živka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.