Izvor: Danas, 23.Maj.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka stara 102 godine osumnjičena za ubistvo

Getty ImagesUbistvo se dogodilo u domu za stare Žena stara 102 godine osumnjičena je da je ubila 92-godišnju komšinicu u staračkom domu u naselju Šezi na Marni na severu Francuske. Dok su je izvodili iz doma, rekla je jednom od staratelja da je ubila nekoga, navodi tužilac. Ubijenu ženu u krevetu je pronašao staratelj, prenose […] Članak Baka stara 102 godine osumnjičena za ubistvo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAKA (102) TVRDI DA JE UBILA KOMŠINICU U STARAČKOM DOMU: Policija ispituje da li je ona sposobna za to!

Izvor: Kurir, 23.Maj.2019

Žena stara 102 godine osumnjičena je da je ubila 92-godišnju komšinicu u staračkom domu u naselju Šezi na Marni na severu Francuske.

Nastavak na Kurir...

BIZARAN ZLOČIN POTRESAO FRANCUSKU: Starica (102) ubila komšinicu (92) od batina! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2019

Neimenovana žena (102) osumnjičena je za ubistvo svoje komšinice (92) u staračkom domu u Francuskoj!..Osumnjičena, koja je sada u psihijatrijskoj bolnici, rekla je negovateljici da je ubila nekoga, rekao je tužilac...Negovatelj je u Šezi na Marni, gradu u severnoj Francuskoj, pronašao mrtvu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Francuska / Baka stara 102 godine osumnjičena za ubistvo

Izvor: SandzakPress.net, 24.Maj.2019, 12:47

Žena stara 102 godine osumnjičena je da je ubila 92-godišnju komšinicu u staračkom domu u naselju Chezy-sur-Marne na severu Francuske. Dok su je izvodili iz doma, rekla je jednom od staratelja da je ubila nekoga, navodi tužilac, javlja BBC. Ubijenu ženu u krevetu je pronašao staratelj, prenose...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.