Bajakovo: Kolona duga 4 km, 4 h za ulazak u Srbiju

Izvor: B92, 19.Dec.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajakovo: Kolona duga 4 km, 4 h za ulazak u Srbiju

Na graničnom prelazu Bajakovo za prelazak iz Hrvatske u Srbiju čeka se oko četiri sata, a kolona automobila je duga oko četiri kilometra.

To je saopštio Hrvatski autoklub, uz napomenu da se kolona stvorila i na graničnom prelazu Tovarnik i da je duga oko kilometar.

Prema informacijama Automoto saveza Srbije, na izlazu iz Srbije prema Hrvatskoj zadržavanja su od 15 do 30 minuta.

“Iz Hrvatske u Srbiju je pojačan intenzitet saobraćaja, pri čemu su sa hrvatske strane kolone dugačke tri do četiri kolometra, a putnička vozila na našem graničnom prelazu zadržavaju se oko 30 minuta“, navodi se na sajtu AMSS.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za ulazak u Srbiju na GP Bajakovo čeka se do 4 sata

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2015

BEOGRAD - Na graničnom prelazu Bajakovo za prelazak iz Hrvatske u Srbiju čeka se oko četiri sata, a kolona automobila je duga oko četiri kilometra...To je saopštio Hrvatski autoklub, uz napomenu da se kolona stvorila i na graničnom prelazu Tovarnik i da je duga oko kilometar...Prema informacijama...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.