Bahato: Evo koliko Britni Spirs troši na ulepšavanje

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahato: Evo koliko Britni Spirs troši na ulepšavanje

Poznata pevačica uspela je mnoge da šokira kada se u javnosti pojavila informacija da je za svoje hirove trošila ogromno bogatstvo.

Britni Spirs je tokom prošle godine zaradila mnogo novca pa je očigledno odlučila da ga bez tegobe i troši.

Samo oko 120 hiljada dolara u poslednjem periodu potrošila je na masaže i nokte, blizu 25 hiljada za kosu i šminku, a oko 70 hiljada na garderobu. Upola od troška za garderobu dala je na svoje pse.

No, ipak njena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zarada je velika pa se shodno tome i izlagala trošku. Jednom prilikom Britni je sve iznenadila i fotografijom svog lica na kojem nema šminke. Zbog čega se toliko dugo ta slika komentarisala i kako izgleda kada skine mejkap, pogledajte na ovoj slici:

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Aug 28, 2017 at 2:00pm PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.