BURNA SKUPŠTINSKA SEDNICA U BUDVI ZAVRŠILA SE PRIVOĐENJEM: Policija Crne Gore  procesuirala 21 osobu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 20:31

BURNA SKUPŠTINSKA SEDNICA U BUDVI ZAVRŠILA SE PRIVOĐENJEM: Policija Crne Gore procesuirala 21 osobu

Sednica je održana u napetoj atmosferi, uz jako policijsko obezbeđenje.

Budvanska policija je identifikovala ukupno 21 lice zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a u vezi događaja ispred zgrade Opštine Budva tokom održavanja lokalnog parlamenta.

Proteklog vikenda održana je maratonska sednica SO Budva na kojoj su odbornici raspravljali skoro 12 sati o inicijativi Crnogorske za razrešenje predsednika opštine Budva Marka Carevića. Nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sednice je zakazan za 29.juni.

U međuvremenu, danas su iz Uprave policije saopštili da je u toku podnošenje 21 prekršajne prijave protiv 20 lica zbog počinjenih prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru i protiv jednog lica zbog počinjenog prekršaja iz člana 10 u sticaju sa članom 7 ovog zakona.

Podsetimo, sednica je održana u napetoj atmosferi, uz jako policijsko obezbeđenje.

Nakon što je sednica prekinuta, komandir stanice policije Budva Slobodan Kovačević ušao je u šator i lično izveo nezavisnog odbornika Stevana Džakovića koga je obezbeđivala policija. Tokom odlaska, Džakovića su vređali građani koji su se okupili ispred šatora u kome se održava sednica SO Budva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.