BUKTI POŽAR OKO BUJANOVCA: Vatra zahvatila TRI sela, situacija se MENJA iz minuta u minut

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUKTI POŽAR OKO BUJANOVCA: Vatra zahvatila TRI sela, situacija se MENJA iz minuta u minut

U atarima sela Dobrosin, Končulj i Lučane već tri dana gori šuma

Situacija se neprestano prati i ljudstvo i njihova imovina za sada nisu ugroženi, ali je problem što su vatrogasne jedinice sprečene da intervenišu zbog opasnog terena na kome se pretpostavlja da ima zaostalih mina.

Ali Aslani iz Štaba za vanredne situacije opštine Bujanovac, kaže da se situacija menja iz minuta u minut i zbog toga se stalno obilazi teren.

- Na sreću, vatra za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne ugrožava domaćinstva pomenutih sela. Požar je registrovan na nekoliko lokacija, ali je situacija najozbiljnija u okolini Dobrosina – kaže Aslani.

On napominje da će ekipe obilaziti teren i da će se odlučiti kako će intervenisati vatrogasne ekipe.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMA NA JUGU SRBIJE Vatrena stihija besni već tri dana, a vatrogasci ne mogu da intervenišu zbog ZAOSTALIH MINA

Izvor: Blic, 21.Avg.2019

Već tri dana u atarima sela Dobrosin, Končulj i Lučane gori šuma, dok su vatrogasne jedinice sprečene da intervenišu zbog opasnog terena prepunog zaostalih mina, potvrdio je Bujanovačkim Ali Aslani iz Štaba za vanredne situacije opštine Bujanovac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.