BUGARI OPTUŽILI BILA GEJTSA: Virus korone stvoren u laboratoriji, hoće da ČIPUJE ceo svet putem vakcine

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 19:46

BUGARI OPTUŽILI BILA GEJTSA: Virus korone stvoren u laboratoriji, hoće da ČIPUJE ceo svet putem vakcine

To su pokazali rezultati istraživanja koje je Agencija "Trend"

Svaki peti Bugarin smatra da je pandemiju virusa korona izazvao osnivač Majkrosofta Bil Gejts kako bi ljude kontrolisao čipovima koji će biti ugrađeni u telo onih koji se budu vakcinisali protiv Kovida-19.

 sprovela na zahtev lista "24 časa".

Istraživanje je pokazalo da je više od 2,3 miliona Bugara mišljenja da je virus veštački stvoren, dok milion građana smatra da on ne postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je sve svetska konspiracija.

Gejts je, inače, postao vodeća meta teorija zavera o pandemiji virusa korona, a posebno nakon što je kritikovao odluku predsednika SAD Donalda Trampa o prestanku finansiranja Svetske zdravstvene organizacije (SZO).

Osnivač Majkrosofta je nedavno na Instagramu objavio video u kojem se vidi kako iza prozora drži natpis - Hvala vam zdravstveni radnici.

Posle čega je u narednim danima njegov post dobio stotine hiljada komentara koji ga optužuju za zločine protiv čovečnosti i povezuju s različitim teorijama zavera s vakcinama, SZO i ubacivanjem mikročipova u ljude.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.