BRUTALNO PREBIJEN: Srpski MMA borac završio meč sav krvav, rascepane glave i slomljenog nosa (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Mar.2014, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO PREBIJEN: Srpski MMA borac završio meč sav krvav, rascepane glave i slomljenog nosa (VIDEO)

Čak i kada me je raskrvario, umesto da mi nanesu vazelin kako bi prestalo krvarenje i kako bi se borba nastavila, sudija ju je prekinuo, besno je pričao Džakić posle meča

PRAG - Srpski MMA borac Dušan Džakić neće po dobrom pamtiti meč sa Čehom Bogumilom Lungrikom koji je održan u Pragu.

Džakić je poražen u borbi iz koje je izašao sav krvav, polomljenog nosa i rascepane glave.

Uprkos takvim povredama, srpski borac je za poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << optužio sudiju koji je prekinuo meč.

"Uzeo sam mikrofon posle meča i rekao mu pred svima da je g...o, a publici sam poručio da ako se raduju ovakvoj pobedi ni oni nisu ništa bolji. Neverovatno koliko su gurali domaćeg borca koji me je stalno laktovima udarao u potiljak. Čak i kada me je raskrvario, umesto da mi nanesu vazelin kako bi prestalo krvarenje i kako bi se borba nastavila, sudija ju je prekinuo. Nema veze, idem dalje, u maju me očekuje meč sa Holanđaninom Rikardom van Velenom", besno je pričao Džakić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.