BRUKA I SRAMOTA: Odbili da daju pratnju ranjenom policajcu

Izvor: Kurir, 22.Okt.2013, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA I SRAMOTA: Odbili da daju pratnju ranjenom policajcu

Policajac G.Đ. povređen je na ulazu u Veliki Trnovac, kada ga je udario, a potom pobegao, automobil švajcarskih registarskih oznaka, koji je pokušao da zaustavi

BEOGRAD - Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS) zatražio je preduzimanje mera protiv rukovodilaca bujanovačke policije koji nisu dozvolili da kola hitne pomoći, u kojima je bio ranjeni policajac G.Đ., do Niša prati službeno vozilo sa rotacijom, kako bi što pre povređeni policajac >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bio transportovan, saopštio je NPSS.

Taj sindikat traži od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića i direktora policije Milorada Veljovića i da smene dosadašnjeg načelnika policijske uprave u Vranju Slađana Velinovića, "jer nije našao za shodno da u što kraćem roku dođe sa odmora sa Hilandara, gde se nalazi o trošku MUP i građana Srbije i da bude uz svog povređenog policajca".

Policajac G.Đ. povređen je na ulazu u Veliki Trnovac, kada ga je udario, a potom pobegao, automobil švajcarskih registarskih oznaka, koji je pokušao da zaustavi.

Policijski sindikat pozvao je političare koji iznose tvrdnje da je potrebno prisustvo međunarodne zajednice na području Bujanovca, Preševa i Medveđe da pozovu građane i pruže svu pomoć policiji koja radi na tim prostorima u očuvanju stabilnog javnog reda i mira i sprečavanju činjenja krivičnih dela.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bruka i sramota: Odbili da daju pratnju ranjenom policajcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Okt.2013

Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS) zatražio je preduzimanje mera protiv rukovodilaca bujanovačke policije koji nisu dozvolili da kola hitne pomoći, u kojima je bio ranjeni policajac G.Đ., do Niša prati službeno vozilo sa rotacijom, kako bi što pre povređeni..

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.