BROJ NOVOZARAŽENIH I DALJE SE NE MENJA: U Srbiji trenutno 67,3 OBOLELIH na 100.000 stanovnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 20:55

BROJ NOVOZARAŽENIH I DALJE SE NE MENJA: U Srbiji trenutno 67,3 OBOLELIH na 100.000 stanovnika

Prema poslednjim podacima Instituta "Batut", u poslednja 24 časa i dalje imamo ispod jednog procenta novozaraženih u odnosu na testirane, tačnije 0,96%

U Srbiji su u poslednja 24 sata testirane 3.203 osobe, pozitivno na korona virus je bilo njih 31, a jedan pacijent je, na žalost, preminuo.

Međutim, šta kaže statistika, koliki je danas koeficijent novozaraženih u odnosu na testirane, kao i koliko Srbija trenutno ima obolelih od korona virusa na 100.000 stanovnika?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
. Međutim, nikako ne stižemo da ovaj broj spustimo na ispod 0,50% kada bismo, kako je objasnio dr Predrag Kon, mogli da kažemo da "imamo samo sporadične slučajeve".

Prema trenutnim rezultatima, Srbija ima 67,3 koji se još vode kao oboleli od korona virusa na 100.000 stanovnika. Međutim, samo 10-15% od ovog broja se nalazi na bolničkom lečenju dok su postali kod svojih kuća u iščekivanju drugog negativnog rezultata na testu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.