BRAVO MOMČINE! Dramatično spasavanje kupača u Crnoj Gori sve ostavilo bez teksta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO MOMČINE! Dramatično spasavanje kupača u Crnoj Gori sve ostavilo bez teksta! (VIDEO)

Dramatične scene spasavanja kupača kod Bara, Sutomora i Ulcinja usled nevremena.

Spasioci na crnogorskom primorju su tokom nezapamćenog nevremena proteklog vikenda iz mora kod Bara izvukli sedam osoba, a dramatične scene spasavanja kupača iz visokih talasa odvijale su se u Sutomoru i Ulcinju.

Ogromni talasi, jak vetar i oluja zabeleženi su širom crnogorske obale. Službenici Uprave pomorske sigurnosti i pogranične policije u Baru iz mora su spasili sedam osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" pojavili su se novi snimci dramatičnog spasavanja grupe mladića iz mora kod Ulcinja.

- Gledam narod što radi evo dva dana, pa se pitam jesu li ludi? Ne obazireš se na nevreme, ne obazireš se na crvene zastavice već ulaziš u more. Pa dobro, ako ti već svoj život nije mio, zašto druge izlažeš opasnosti? Gledam ove spasioce, ne znaju gde će pre - napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

Slične scene ponovile su se i u Sutomoru, što je takođe zabeleženo kamerama.

Nevreme i visoki talasi odneli su proteklog vikenda i jedan život. Državljanin Srbije A. I. (67) iz Novog Bečeja se utopio na Adi Bojani nakon što su ga jake struje i ogromni talasi odvukle daleko od obale.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: IZVOR ŽIVOTA ZA 100 MILIONA LJUDI: Ovo je najvažnija reka na svetu, a zbog nje bi moglo da zarati 11 država (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.