BRAĆA SE BRANILA ĆUTANJEM: Osumnjičeni za ubistvo i ranjavanje na Banjici izvedeni na saslušanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 18:17

BRAĆA SE BRANILA ĆUTANJEM: Osumnjičeni za ubistvo i ranjavanje na Banjici izvedeni na saslušanje

Sumnja se da su braća usmrtili osamnaestogodišnjeg Filipa L. u subotu na Banjici

Braća Petar R. (34), Uroš R.(24) i Radovan R.(37), osumnjičena za ubistvo Filipa L. (18) i ranjavanje A.Đ. (21) u subotu na Banjici izvedena su danas na saslušanje u tužilaštvo.

Sva trojica su se branila ćutanjem. Tužilaštvo je predložilo da im se odredi pritvor.

Osumnjičenima se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo, teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

Kako se sumnja oni su, u subotu u popodnevnim časovima na Voždovcu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba upotrebom vatrenog oružja usmrtili osamnaestogodišnjeg Filipa L, a naneli teške telesne povrede dvadesetjednogodišnjem A. Đ. Zatim su "škodom" pobegli sa mesta zločina ali su munjevitom akcilom policije ubrzo otkriveni i uhapšeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.