Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BOLESTAN SAM, NEMA IZGOVORA" Bivši kongresmen SAD priznao seksualni prestup sa MALOLETNICOM

Bivši američki kongresmen Entoni Vejner priznao je pred sudom da je s maloletnom devojčicom razmenjivao eksplicitan seksualni sadržaj.

Ex-Congressman Anthony Weiner, in Tears, pleads guilty in teen ‘sexting’ case https://t.co/VASw1cjbZn pic.twitter.com/sivtEz8KvZ

Nakon toga se u sudnici izvinio 15-godišnjoj devojčici i zaplakao: "“Bolestan sam, ali za to što sam napravio nema izgovora"”, prenosi "Jutarnji".

Vejner je na sudu priznao krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i nagodio se - pristao je da se neće žaliti na zatvorsku kaznu između 21 i 27 meseci i moraće da se prijavi kao seksualni prestupnik.

Zagrebački portal navodi da je reč o “kontroverznom političaru kojeg već godinama prate seksualni skandali”:

Vejner se pojavio pred sudom u Njujorku kako bi se suočio s optužbama za razmenjivanje eksplicitnog sadržaja preko interneta sa 15-godišnjom devojčicom iz Severne Karoline.

FBI je počeo da istražuje Vejnera u septembru nakon što je devojčica za jedan tabloid ispričala da su nekoliko meseci razmenjivali lascivne poruke, kao i da joj je tražio da se skine pred kamerom.

Istraga je dovela i do spornih mejlova demokratske predsedničke kandidatkinje Hilari Klinton, kojoj je pisala njena najvažnija i najpouzdanija asistentkinja Huma Abedin, Vejnerova žena. NNNN ŠŠ

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši kongresmen Viner kriv za slanje eksplicitnih fotografija maloletnici

Izvor: VOA, 19.Maj.2017

Bivši demokratski kongresmen Entoni Viner priznao je krivicu pred sudom u Njujorku u okviru optužnice koja ga tereti za neprimereni kontakt sa 15-godišnjom devojčicom putem intereneta. Viner je plakao pred sudom dok se izvinjavao devojčici i njenoj porodici, a priznao je krivicu za slanje seksualno...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.