BOKSEROM MU RAZBILI GLAVU! Osumnjičeni za Martinovo ubistvo TERORISALI I DRUGU DECU, majka dečaka OTVORILA DUŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2019, 06:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOKSEROM MU RAZBILI GLAVU! Osumnjičeni za Martinovo ubistvo TERORISALI I DRUGU DECU, majka dečaka OTVORILA DUŠU

Oglasio se i Igor Jurić.

Mladići iz Novog Kneževca M.D. (19), J.D. (18), koji su sa još dvojicom maloletnika od 15 i 16 godina, prošlog utorka uveče u parku na smrt pretukli Martina Barnu (17) iz toga mesta, navodno su se ponašali nasilno i prema drugima.

To tvrdi Igor Jurić, iz Fondacije "Tijana Jurić", kao i Goran Bibin iz Novog Kneževca, koji je prvi 19. septembra uveče na svom Fejsbuk profilu objavio da je Martin ubijen. Kako se saznaje, pre oko mesec dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasilnici su pretukli dečaka N.V. iz Sente, što je preko društvene mreže potvrdila i njegova majka.

- Pre mesec dana i moj sin je zbog razbijene glave i bez svesti završio u hitnoj i na ušivanju. Bez obzira na sve to počinilac je i dalje nastavio da šeta ulicama i eto do čega je sve to dovelo. Prašta im se jer nisu punoletni. A zar može da radi svašta - zapitala se ona.

O tome je ovih dana govorio i Igor Jurić koji je na Fejsbuku 21. septembra uveče objavio da je batinama ubijen dečak, a da se o tome do tada ništa nije znalo. Jurić upozorava da je bilo samo pitanje dana kada će se ovako nešto desiti, jer se radi o izuzetno drskim, bahatim i bezobraznim momcima sklonim nasilju.

- Martinove ubice su jednom dečaku iz Sente "bokserom" razbile glavu, a pretukli su još jednog dečaka iz Novog Kneževca. Proteklih mesec dana Martin je bio izložen torturi tih momaka dok su institucije to nemo posmatrale, kao i građani Novog Kneževca. Razumem strah, za sebe, porodicu, ali ne razumem da na vidljivo nasilje ne reagujemo.

- Pre nego sam objavio da je Martin ubijen dobro sam se raspitao. Očekujem da će ubice dobiti adekvatnu i zasluženu kaznu - izjavio je Jurić i po ko zna koji put upozorio da o takvom zločinu ne sme da se ćuti, jer je to drastičan primer terora grupe mladića.

Podsećamo da su zbog smrti Martina Barne uhapšeni i zadržani u pritvoru do 30 dana M.D. (19), J.D. (18) i još dvojica maloletnika iz Novog Kneževca, koji se terete da su počinili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

Oni su osumnjičeni da su Martinu "udarcima rukama i nogama zadali više povreda od kojih je on preminuo, a njegovo beživotno telo pronađeno je 18. septembra ove godine, u parku". Telo u parku tek sutradan je pronašla slučajna prolaznica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.