BODIBILDER PRETUKAO ČOVEKA Prišao mu iz čista mira, pa mu presudio PESNICAMA - oglasila se njegova ćerka

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 18:47

BODIBILDER PRETUKAO ČOVEKA Prišao mu iz čista mira, pa mu presudio PESNICAMA - oglasila se njegova ćerka

Imao je 48 godina

Krajem oktobra u ulici Žlobi u Krasnodaru dogodio se šokantan incident. Mladić je pred prolaznicima pretukao 48-godišnjeg vodonošu Vladimira Belavinskog, koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Vladimir je tog dana sa partnerom stigao do poslednje tačke. Doneo je flaše vode u prodavnicu i ostavio kombi na prilazu – auto nije bilo gde da se parkira. Posle nekog vremena, ljutiti mladić je prišao kamionu i počeo da psuje čoveka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uklonio je radni transport, a svađa nije jenjavala.

- Prema rečima očevidaca, momak je prišao tastu i udario ga. Tata je pao i udario glavom o asfalt. Više nije mogao da ustane, i više nije dolazio k sebi - rekla je njegiva ćerka Anastasija.

Povređenom muškarcu je pozvana Hitna pomoć i prebačen je na odeljenje intenzivne nege. Tu je ostao 12 dana. A 10. novembra ga više nije bilo.

- Još ne možemo da verujemo da se to dešava. Tata je bio u najboljim godinama, radio je sedam dana u nedelji da bi pomogao porodici. Deca i unuci su ga mnogo voleli. Za nas je ovo nenadoknadiv gubitak - deli Anastasija.

Nakon Vladimirove smrti, rođaci su počeli da traže svedoke njegove smrti.

Nestao je snimak sa nadzornih kamera Panorame, gde se odigrao krvavi obračun. Ali pronađeni su očevici, počeli su da šalju snimke koji pokazuju sukob. Na njima - povređeni Vladimir i mladić u laganoj sportskoj uniformi. Napada ljude i ponaša se agresivno. Kasnije se ispostavilo da je Farid Binataliev, trener jednog od fitnes centara u Krasnodaru, pesnicama pretukao čoveka.

Bodibilder i višestruki pobednik takmičenja u pauerliftingu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.