BIZARNO Prva žrtva novogodišnjih praznika: Deda Mraz preminuo tokom druženja sa decom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2018, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNO Prva žrtva novogodišnjih praznika: Deda Mraz preminuo tokom druženja sa decom

Glumac koji je bio angažovan da glumi Deda Mraza je odmah odveden kod lekara ali je već bilo prekasno

U gradu Kemerovo u Rusiji se dogodilo nešto što je malo ko mogao i da pomosli tokom ovih predprazničnih dana, preminuo je Deda Mraz.

Lokalni mediji izveštavaju da je tokom festivala u vrtiću "Tavosočka" tokom govora, muškarac osetio bol u grudima. .

Penzioner (67) je preminuo u ambulantim kolima na putu do bolnice, pa doktori ništa nisu mogli da učine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poznato je da je ovaj čovek bio u roditeljskom odboru vrtića, i da je aktivno učestvovao u svim aktivnositma oko dece.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je uhapšen vođa "kavačkog klana"

Zabava je održana u grupi gde su raspoređena deca od četiri godine. Roditelji su novinarima rekli da je glumac izgledao kao stariji čovek. Gradska uprava je rekla da ostale gradske aktivnosti neće biti otkazane.

Sličan slučaj dogodio se i 2013. godine kada je nastavnik u kostimu Deda Mraza takođe preminuo tokom proslave Nove godine u selu Jangelka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UMRO DEDA MRAZ: Družio se s dečicom i samo pao! Pogledajte kako se srušio! JEZIVO! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Dec.2018

U gradu Kemerovo u Rusiji se dogodilo nešto što je malo ko mogao i da pomisli tokom ovih predprazničnih dana, preminuo je Deda Mraz.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.