BIZARNO - Primio 12 doza antikovid vakcine i hoće još! Tvrdi da su mu rešile brojne zdravstvene probleme

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2022, 01:17

BIZARNO - Primio 12 doza antikovid vakcine i hoće još! Tvrdi da su mu rešile brojne zdravstvene probleme

Muškarac iz Indije tvrdi da je primio 12 doza antikovid vakcine i kaže da veruje da su mu te doze pomogle protiv bolova u leđima, kao i kod ostalih zdravstvenih problema, prema izveštajima više medija.

Penzionisani poštar Bramdeo Mandal iz indijske države Bihar rekao je da je devet puta primio dozu tako što se registrovao uz pomoć lične karte, a dodatne doze je uspeo da dobije preko ženinog mobilnog i glasačkog listića, preneo je "USA Today".

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za "NJujork tajms" izjavio da ima 85 godina i da je prvu dozu dobio u februaru prošle godine.

- Verujem da mi to pomaže za opšte zdravlje. Smanjio mi se bol u leđima, dobio sam snagu, popravio mi se i apetit. Stalno sam tražio vakcinacione centre i išao tamo, a niko me nije prepoznao - rekao je Mandal.

Zasad nema dokaza da dodatne doze antikovid vakcina doprinose opštem zdravstvenom stanju koje nije povezano sa korona virusom, a Mandal je rekao da želi da primi još doza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Indija: Primio 12 doza antikovid vakcine i hoće još

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2022

Muškarac iz Indije tvrdi da je primio 12 doza antikovid vakcine i kaže da veruje da su mu te doze pomogle protiv bolova u leđima, kao i kod ostalih zdravstvenih problema, prema izveštajima više medija...Penzionisani poštar Bramdeo Mandal iz indijske države Bihar rekao je da je devet puta primio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.