BIZARNO: Amerikanac davao drogu veverici da bi bila agresivna?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNO: Amerikanac davao drogu veverici da bi bila agresivna?

Polk je rekao da je veverica zlobna i da je ujela ljude, ali da nije na drogama.

Muškarac iz Alabame nakon što je osumljičen da je hranio metamfetaminom svoju takozvanu "vevericu za napad" koju naziva kućnim ljubimcem, negirao je to, tvrdeći da bi je to ubilo.

Policija ispituje više različitih optužbi protiv Mikija Polka, uključujući i one za posedovanje droge, nakon što je tokom pretrage u kavezu pronašla vevericu.

Vlasti tvrde da je veverici davana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << droga metamfetamin da bi bila agresivna.

Međutim, Polk je u utorak objavio video u kojem je negirao da je davao drogu životinji. On je u videu rekao da bi "met" bio fatalan za vevericu.

Policija je saopštila da su oslobodili životinju nakon pretresa kuće i hapšenja muškarca.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.