BISERKIN SIN GLEDAO KAKO MU MAMA LEŽI ZAKLANA U LOKVI KRVI, pa se okrenuo i otišao: Jezivo svedočenje komšija iz Šapca

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019, 06:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BISERKIN SIN GLEDAO KAKO MU MAMA LEŽI ZAKLANA U LOKVI KRVI, pa se okrenuo i otišao": Jezivo svedočenje komšija iz Šapca

Narušeni porodični odnosi su, po do sada poznatim informacijama, motiv ubistva koje se pre dva dana dogodilo u prigradskom šabačkom naselju Mišar.

Biserka je pre nekoliko meseci napustila Milorada i te noći je došla kući da bi se pomirili.

Međutim,prema informacijama, on je hteo da se razvedu i oko toga su se prvo posvađali, nakon čega je, kako se sumnja, on na nju nasrnuo nožem, zadao joj više udaraca u grudi i na kraju prerezao grkljan.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je intervenisala na poziv Miloradovog i Biserkinog sina.

- Miloradov i Biserskin sin, koji ima 18 godina, u trenutku zločina bio je u dvorištu. Kad je ušao u kuću, zatekao je u kupatilu stravičan prizor, majku i oca u lokvu krvi. Odmah je pozvao Hitnu pomoć I obavestio policiju koja je zatekla Milorada kako se seče po rukama. Uspeli su da ga savladaju i spreče da se dalje povređuje – navodi izvor.

- Ona je pre oko tri meseca napustila muža i odselila se. Kobnog dana se vratila kući u nameri da se pomiri sa mužem, ali eto šta se dogodilo. Živeli su zajedno više od 20 godina, radili po belom svetu, dobili su pet ćerki i sina… Šta je sad ovo trebalo Miloradu? Došlo mu valjda  neko ludilo u glavu – navodi komšija.

Milorad je kako se priča u ovom naselju, bio odlučan u nameri da se razvede i oko toga se žestoko posvađao sa suprugom. Kako je došlo do toga da se lati noža, nasrne na ženu i prema dosadašnjim navodima ubije je, to niko ne može da shvati, niti opravda. Navodno, iz ove porodice pre zločina nikad ranije nije bilo prijava za nasilje.

- Jedini krive oboje za tragediju, drugi pak smatraju da je Milorad trebalo da popusti i prihvati pomirenje, a poneki okrivljuju i Biserku da ga je isprovocirala! Neki rođaci čak zameravaju i Miloradovom sinu što je pozvao pomoć i sa ocem otišao u bolnicu, dok je mrtva majka ležala na podu kupatila – otkriva sagovornik.

IRONIJA U PUNOM SJAJU: Kombi pun droge vredne 200 miliona se zakucao u POLICIJSKI AUTO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.