Izvor: Piplmetar.rs, 06.Dec.2022, 19:30

BIRODI počeo novi jednogodišnji monitoring izveštavanja televizija u Srbiji

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) saopštio je danas da je započeo novi jednogodišnji monitoring izveštavanja u centralnim informativnim emisijama televizija sa nacionalnom frekvencijom i N1.
Iz te organizacije su naveli da će monitoringom biti obuhvaćen i informativno-politički program ostalih kablovskih televizija kroz studije slučaja.
„Uz monitoring izveštavanja medija, BIRODI će kroz On-line istraživačku akademiju omogućiti besplatnu edukaciju studentima sociologije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << novinarstva, odnosno TV i radio produkcije, ali i profesorima sociologije u srednjim školama i njihovim učenicima svoju metodologiju i donirati svoje istraživačke alate na korišćenje“, stoji u saopštenju.

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.