BIO SI SA KINESKOM NADOGRADNJOM! Adamova bivša devojka ogovarala Marijanu, pa poručila Đoganiju: Kad te budem oprala, možeš da pričaš sa mnom! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO SI SA KINESKOM NADOGRADNJOM! Adamova bivša devojka ogovarala Marijanu, pa poručila Đoganiju: Kad te budem oprala, možeš da pričaš sa mnom! (VIDEO)

Tokom prethodne noći u Belu kuću je ušla bivša devojka Adama Đoganija, Biljana Micić. Kod Marijane Zonjić se već prve večeri pojavila ljubomora kada ju ju videla Tokom prethodne noći u Belu kuću je ušla bivša devojka Adama Đoganija, Biljana Micić. Kod Marijane Zonjić se već prve večeri pojavila ljubomora kada ju ju videla, a mladi Đogani se maksimalno posvetio tome da se Biljana ne oseti zapostavljenom. Tokom dana, Miki Đuričić je kroz razgovor sa njih dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saznao da je Biljana Adamova bivša devojka, zbog čega je bio šokiran. Kako je Miki već primetio da je Marijana ljubomorna zbog Biljaninog prisustva i to joj preneo, ona je osula paljbu po Zonjićevoj. Pre četiri godine smo bili zajedno, on je tada imao 18 godina, ja sam starija tri godine. Bili smo zajedno nekoliko meseci. Bio si sa nadogradonjom kineskom, a još juče ona roze senka. Kad te budem za dva meseca oprala domestosom, možeš da pričaš sa mnom. Nema harizmu, nije duhovita, nema ništa Adame - pričala je Biljana Micić. Imala je nešto - dodao je Adam. Biljana i Adam su se osamili na nekoliko trenutaka u pabu, gde mu je ona čupala obrve, a taj momenat su iskoristili da porazgovaraju o Marijani. Ja sam joj često pričao o tebi, a ona je uvek govorila kako kada ti uđeš, da ću ja nju ostaviti - otkrio je Adam. Pink.rs

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.