BIO SA DVE ŽENE ISTOVREMENO: Bil Gejts pravio čudne kompromise u braku, gde je puklo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 16:09

BIO SA DVE ŽENE ISTOVREMENO: Bil Gejts pravio čudne kompromise u braku, gde je puklo?

Tekst magazina "Tajms" iz 1997. godine ponovo je izazvao veliku pažnju javnosti

Postoji veliki broj nepoznanica u vezi sa brakom Bila i Melinde Gejts, i mnogi su ostali u šoku nakon što je par objavio da se rastaje posle 27 godina.

, pre svega zbog detalja o bizarnom odnosu koji je Gejts navodno zadržao sa svojom bivšom devojkom En Vinblad.

Bil i Vinbladova su raskinuli 1987. godine, zato što je pet godina starija žena želela brak, dok milijarder >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije bio spreman na takav korak.

Gejts je nastavio da se viđa sa En nakon što je oženio Melindu, i svake godine bez izuzetka je letovao sa njom. Mnogi spekulišu da je to bio dogovor koji je postigao sa svojom suprugom.

Svakog proleća Gejts i Vinbladova provode nekoliko dana u njenoj vikendici u Auter Benksu u Severnoj Karolini. Tamo se uglavnom voze po brdskim predelima, puštaju zmajeve i šetaju plažom.

Njih dvoje su toliko bliski do te mere da je Gejts tražio dopuštenje od Vinbladove pre nego što je zaprosio Melindu!

Podsećamo, Melinda i Bil Gejts su ranije ove nedelje objavili da se razvode nakon što je njihov brak "bespovratno slomljen", ali su potvrdili da će ovoje nastaviti rad u Gejtsovoj fondaciji bez obzira na rastanak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.