BILO JE STRAŠNO, GROMOVI SU PUCALI Veliko nevreme na Braču, oštećena crkva i automobili

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 11:32

"BILO JE STRAŠNO, GROMOVI SU PUCALI" Veliko nevreme na Braču, oštećena crkva i automobili

"Bilo je strašno, to su gromovi pucali"

Veliko grmljavinsko nevreme pogodilo je sinoć Selca na hrvatskom ostrvu Braču. A tokom nevremena udar groma oštetio je župnu crkvu Hrista Kralja.

- Nije crkva ništa specijalno oštećena. Udario je grom u jedan kamen koji je pao. Ništa specijalno! To je bilo jutros oko 5 sati, bila je ogromna grmljavina. Bilo je strašno, to su gromovi pucali - rekao je Župnik don Ivica Babić iz Selca.

24 sata.hr je kontaktirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vatrogasce koji su trenutno u akciji sanacije posledica tog nevremena.

- Upravo su dve vatrogasne ekipe iz DVD Selca na sanaciji štete od udara groma u crkvi u Selcima koja je doživela oštećenja. Sam krov crkve je oštećen kao i nekoliko krovova porodičnih kuća u blizini crkve.

Vozila koja su bila parkirana u podnožju crkve isto su oštećena. Vatrogasci sada saniraju te posledice i uklanjaju moguće opasnosti od odlamanja daljnjeg kamenja s crkve - rekli su iz DVD Selca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.