BILI SU 68 GODINA U BRAKU: Poljubila ga je i preminula, dan kasnije i on je otišao za njom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILI SU 68 GODINA U BRAKU: Poljubila ga je i preminula, dan kasnije i on je otišao za njom (VIDEO)

Porodica ne veruje da je ovo slučajnost

Neverovatna ljubavna priča stiže iz Minesote, gde se Bob Džonson (87) 24. novembra oprostio od svoje supruge, koja je preminula, da bi samo dan kasnije i sam umro nakon duge borbe s rakom.

Porodica para rekla je da nije slučajno što je Bob umro 33 sata nakon smrti svoje supruge. Oni su uvereni kako je on "čekao da njihova majka ode prva" te da su oboje otišli kako su želeli.

- Mislio sam da će on umreti za nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelja, ali čim je mama preminula, sve je krenulo nizbrdo i umro je sledećeg dana. Teško je poverovati da je to slučajnost - rekao je sin para Brus Džonson.

Stanje njegovog oca bilo je gore od stanja majke pre nego što je primljena u bolnicu zbog bolesti srca.

- Kad je mama umrla, povukao je zavesu između dva kreveta i samo je zurio u nju - rekao je Brus.

Par se poljubio dan pre nego je Korin preminula. U tom trenu šapnula mu je i da ga voli.

U četvrtak su ih sahranili zajedno.

Par se venčao 1951. godine i odgajili su sedmoro dece na farmi na kojoj su samostalno živeli zajedno 67 godina, sve do pre šest meseci, kad im se oboma zdravlje pogoršalo.

Uz sedmoro dece imaju još 14 unučadi i 15 praunuka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.