BILA JE VEDRA I MIRNA: Ovo je devojka (22) koja se RAZNELA ručnom BOMBOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BILA JE VEDRA I MIRNA": Ovo je devojka (22) koja se RAZNELA ručnom BOMBOM

Zenica je u šoku nakon nezapamćene tragedije koja se preksinoć dogodila u stambenom kompleksu Makovi na Crkvičkom Brdu kada je N.Č. (22) počinila samoubistvo aktiviranjem ručne bombe.

Brojni prijatelji i komšije ostali su zatečeni događajem da je, kako su rekli, vedra devojka, koja je u stanu živela sama kao podstanar, odlučila dići ruku na sebe. Medijima su ispričali da se čuo jak udarac.

- Mislili smo, najpre, da je nešto u "Željezari". Nisam mogla, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskreno, ni pomisliti da je neko aktivirao bombu u svom stanu. Čuo se jak udarac! Ubrzo su stigli policija i vatrogasci, shvatila sam da se nešto desilo u našem ulazu - priča meštanka Makova, inače komšinica stradale Zeničanke.

Ostali meštani, takođe, sa nevericom su komentarisali ovaj slučaj.

Podsetimo, do nezapamćene tragedije došlo je sat posle ponoći, kada je mlada Zeničanka, iz još nepoznatih razloga, odlučila oduzeti sebi život i aktivirala bombu.

Aldina Alić, portparol MUP-a ZDK, izjavila je ranije da svi dosadašnji dokazi upućuju na to da se radi o samoubistvu.

- Najverovatnije se radi o ručnoj bombi. Tom prilikom nastupila je smrt Zeničanke, koja je u tom trenutku bila sama u stanu - rekla je tada.

Obavljen je uviđaj na licu mesta, a njim je rukovodio dežurni tužilac Tužilaštva ZDK, dok Alić ističe da se, prema svim do sada prikupljenim činjenicama, najverovatnije radi o samoubistvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRI REČENICE KOJE KIDAJU DUŠU: Krv ispred vrata stana devojke koja se raznela bombom, a nagovestila je samoubistvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019

U stambenom kompleksu Makovi na Crkvičkom Brdu u Zenici dogodio se nezapamćen slučaj samoubistva kada je N. Č. (22) izvršila samoubistvo aktiviranjem ručne bombe...Tragedija se desila na četvrtom spratu zgrade, gde je devojka živela. ..Prema rečima Aldine Alić, portparola Ministarstva unutrašnjih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.