BILA JE ČETIRI NEDELJE U KOMI, bližnjima saopštili da se najverovatnije neće izvući: Kad se povratila DOČEKALE JE SRAMNE VESTI! Evo šta je urađeno dok je bila na aparatima...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 06:54

BILA JE ČETIRI NEDELJE U KOMI, bližnjima saopštili da se najverovatnije neće izvući: Kad se povratila DOČEKALE JE SRAMNE VESTI! Evo šta je urađeno dok je bila na aparatima...

Ova 25-godišnjakinja je zadobila povredu mozga nakon što je pala sa parkinga kroz rupu u zidu koji su građevinski radnici ostavili nedovršen.

Jedna devojka je doživela težak šok kada se nakon mesec dana probudila iz kome posle nesreće. Ona je saznala da ju je ostavio njen dugogodišnji dečko koji je već počeo da živi sa drugom ženom.

Bri Duval se preselila u Australiju iz svoje rodne Kanade i nastavila vezu sa muškarcem s kojim je bila četiri godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prebačena je u bolnicu u Alberti prošlog avgusta i stavljena je na održavanje života na jedinici intenzivne nege.

Bri je rekla Miroru da je četiri nedelje bila u komi i da je pretrpela višestruke slomljene kosti, a njena porodica je bila upozorena da su male šanse da će se izvući.

Kada je konačno došla k svesti, poslala je poruku svom dečku, ali je ubrzo shvatila da ju je blokirao na društvenim mrežama i prekinuo veze.

-  Konačno sam dobila telefon i moja prva misao bila je da ga nazovem i samo vidim da li zna šta se dogodilo. Nije dolazio da me vidi – rekla je ona.

Kako je rekla, stigla joj je poruka od jedne nepoznate žene koja joj je rekla da je ona sad sa njenim partnerom.

Rekla joj je da se on uselio kod nje i njenog sina i zamolila je da ga ne kontaktira.

- Nisam se čula s njim otkako sam u bolnici, potpuno me je ostavio na cedilu. Tako da nemam pojma zašto se to dogodilo – rekla je.

Bri je takođe otkrila kako njeni roditelji nisu mogli da budu sa njom zbog strogih zakona o kovid-19 u Australiji u to vreme.

Ona je rekla da su vlasti odbile zahtev za posebno izuzeće.

Pokrenula je TikTok nalog da podeli svoje iskustvo života sa traumatskom povredom mozga, uključujući ponovno učenje jednostavnih zadataka poput hodanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.