BG dobija najsavremeniji Lidl, počela gradnja

Izvor: Prva.rs, 05.Mar.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG dobija najsavremeniji Lidl, počela gradnja

Radnici koji pripremaju teren uselili su se na plac u Ulici Save Maškovića bb na Trošarini, a, prema prvim informacijama, ovaj objekat trebalo bi da bude završen do kraja septembra, pišu Večernje novosti.
Iz ove kompanije potvrdili su za "Novosti" da će Voždovčani uskoro imati mogućnost da kupuju u njihovim radnjama. A prodavnica će se prostirati na površini od 2.393 kvadrata, na prizemlju i spratu.
“Reč je o savremenom diskontu, koji se gradi prema"Lidlovom" najnovijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << konceptu za uređenje prodavnica”, kažu iz kompanije.
“2U Beogradu je u planu izgradnja nekoliko prodavnica, ali bez obzira na to kada se gradnja na lokacijama završi, nijedan "Lidl" objekat neće biti otvoren pre 2018. godine”, dodaju oni.
Izvođači radova poravnavali su teren za početak građevinskih radova. Meštani voždovačkog kraja zastajkivali su kako bi se raspitali kada će moći da pazare u novoj radnji.
“Čuli smo da će ovde biti "Lidl", a sad sam sišao iz autobusa kako bih video šta se tačno radi”, kaže Miroljub B.
“Nadam se da će cene biti povoljnije kao što su i u drugim zemljama gde posluju”, dodaje on.
Osim Voždovca, prodavnice ovog trgovinskog lanca ubrzano niču na Vidikovcu, u Borči i na Zvezdari.
Izvor: novosti, b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.