BEZOBRAZLUK I BAHATOST LAŽNIH EKOLOGA: Sprečili kola Hitne pomoći i automobil u kome je bilo DETE da prođu Gazelu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 15:57

BEZOBRAZLUK I BAHATOST LAŽNIH EKOLOGA: Sprečili kola Hitne pomoći i automobil u kome je bilo DETE da prođu Gazelu (VIDEO)

Sramota i bezobrazluk!

Pristojna Srbija ne želi da bude taoc lažnih ekologa, stranih plaćenika i dela domaćih političara koji ih terorišu i uništavaju im živote samo da bi se dokopali vlasti.

Tako su pale i prve čarke i psovke iznerviranih građana koji ne mogu da stignu na posao ili da završe svoje druge obaveze jer ih instruirana manjina teroriše.

Naime, lažni ekolozi nisu dozvolili ocu sa detetom koji je bio u automobilu da prođe Gazelu, čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ga vređali i udarali po vozilu. Međutim, ni tu im nije bila granica pa su na isti, bahati i nasilni način sprečili i kola Hitne pomoći da prođu i zbrinu bolesnike.

BLOKIRANO VOZILO HITNE POMOĆI!

Neustavna i nezakonita blokada puteva dovela je i do toga da najugroženiji građani, oni koji su su bolesni i život im je ugrožen NE MOGU DA PROĐU KROZ BLOKADU DEMONSTRANATA!

KO ĆE DA ODGOVARA ZA OVO? pic.twitter.com/v9q4s8lOWB

— Detektor laži (@LaziDetektor) December 4, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.