BEZ STIDA I SRAMA! Ceo svet im se SMEJE! Crnogorci uputili SKANDALOZAN ZAHTEV Putinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ STIDA I SRAMA! Ceo svet im se SMEJE! Crnogorci uputili SKANDALOZAN ZAHTEV Putinu!

Traže potvrdu navodnog državnog udara!

Glavni specijalni državni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić u nastavku suđenja pred većem Višeg suda u Podgorici u procesu protiv 14 osoba za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra 2016. predložio je da se na suđenju kao svedoci pojave ruski predsednik Vladimir Putin i sekretar Saveta bezbednosti Ruske federacije Nikolaj Petrušev!

Reč je o potvrdi validnosti dokumenta koji je advokat odbrane Miroje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jovanović predao sudu o boravku svedoka saradnika Saše Sinđelića na moskovskom aerodromu 27. septembra 2016. godine.

On je rekao da se iz ovog dopisa ne može utvrditi odakle podatak da Sinđelić nije ulazio u Rusiju, pa je predložio da se kao svedok pozove Ikalo Buho, koji je poslao ovaj dopis.

- Tražim da se pribavi i video zapis toga dana kada je Sinđelić bio na aerodromu u Moskvi. Predlažem kao svedoka Petruševa - kazao je Milivoje Katnić.

- Takođe zahtevamo da se kaže koje su funkcije obavljali Popov i Šišmakov u ruskoj obaveštajnoj službi, i da se kao dokazni materijal dostavi video sa gostovanja ruskog predsednika Vladimira Putina iz oktobra 2016. na tribini "Ruska nedelja energetike".

- Pošto međunarodna pravna pomoć ne funkcioniše, predlažem da se dopisom obratimo Vladimiru Putinu i Petruševu i tražimo saslušanje svedoka - rekao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.