BEZ IMALO SRAMOTE Tv voditeljka šeta gradom u starim japankama i sa zavojem na prstu

Izvor: Blic, 25.Sep.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ IMALO SRAMOTE Tv voditeljka šeta gradom u starim japankama i sa zavojem na prstu

Nju za razliku od mnogih njenih koleginica nije sramota da u sred bela dana prošeta centrom grada i to u pomalo nesvakidašnjem izdanju. Jedno od poznatih američkih tv lica, Vanesa Lašej je to i uradila.

Tridesetšestogodišnje tv lice i glumica imala je povredu na svom prstu, ali to je nije omelo da se sa zavojem na njemu prošeta Los Anđelesom.

Dok bi se neke njene koleginice sakrile u kuću i ne bi izlazile dok povreda ne prođe, ona bez imalo sramote obavlja svakodnevne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obaveze.

Vanesa je uslikana dok je obavljala kupovinu na parkingu u jednom od najvećih američkih gradova. Primetno je da, osim zavoja koji kvari sliku luksuza u kojem ove dame žive, ni japanke koje nosi nisu najreprezentativnije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.