BESRAMNOST MILOVOG SKUTONOŠE: Ponuda SPC je bila krajnja linija kompromisa, dijalog nema više smisla

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2020, 12:54

BESRAMNOST MILOVOG SKUTONOŠE: Ponuda SPC je bila krajnja linija kompromisa, dijalog nema više smisla

Pažin je na konferenciji za novinare rekao da očekivani rezultat nije postignut

Vlada Crne Gore ne vidi smisao nastavka dijaloga sa Mitropolijom crnogorsko primorskom o Zakonu o slobodi veroispovesti, izjavio je danas ministar pravde Zoran Pažin i dodao da je vladina ponuda SPC-u bila "krajnja linija kompromisa".

Dan nakon neuspešno završne druge runde ekspertskog dijaloga, Pažin je na konferenciji za novinare rekao da, kako je naveo, očekivani rezultat nije postignut, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako je vlada iskazala i strpljenje i kompetentnost i spremnost za prevazilaženje razlika i podela u društvenom biću Crne Gore.

- Ponuda koja je data juče je krajna linija kompromisa, pa i preko te linije. Ne vidimo smisao za nastavak dijaloga jer je ponuda vlade bila eksplicitna i eksplicitno je odbijena - naveo je Pažin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.