BESPLATNO ODNOŠENJE KABASTOG SMEĆA: JKP Gradska čistoća 2. i 3. oktobra odvozi otpad sa beogradskih ulica

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2021, 13:17

BESPLATNO ODNOŠENJE KABASTOG SMEĆA: JKP "Gradska čistoća" 2. i 3. oktobra odvozi otpad sa beogradskih ulica

Ova besplatna akcija tradicionalno se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu

Ekipe JKP "Gradska čistoća" će 2. i 3. oktobra 2021. godine besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica. Sugrađani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe "Čistoće" ukloniti.

. Sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada treba da se jave "Gradskoj čistoći" na broj telefona koji je besplatan 0800 000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 807, kako bi obavestili ekipe preduzeća o količini otpada i lokaciji na kojoj će ga ostaviti.

"Čistoća" apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje. Odnošenje kabastog otpada besplatno je samo za fizička lica. Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se naplaćuje po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće“ dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gradska čistoća: Besplatno odnošenje kabastog otpada (2. i 3. oktobar 2021)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Okt.2021, 00:22

Ekipe JKP „Gradska čistoća“ će tokom predstojećeg vikenda, 2. i 3. oktobra 2021, besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica. Sugrađani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe „Čistoće“ ukloniti, saopšteno je...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.