BEOGRAĐANKA ŠOKIRALA! Imala je jedan ČUDAN SIMPTOM omikrona: Kao neko motkom da me udario

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 19:15

BEOGRAĐANKA ŠOKIRALA! Imala je jedan ČUDAN SIMPTOM omikrona: Kao neko motkom da me udario

Neobičan simptom omikrona

Omikron, nova varijanta korona virusa je trenutno dominantan u našoj zemlji i svakodnevno beležimo veliki broj novozaraženih. Stručnjaci upozoravaju da su smptomi ovog mutiranog soja različiti, a da je jedna od olakšavajućih okolnosti ta što uglavnom daje lakše kliniče slike i što se virus zadržava u disajnim putevima.

Jedna Beogradanka je u određenoj Fejsbuk grupi podelila svoje iskustvo koje je imala sa omikronom i navela da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je imala jedan čudan simptom, a mnogi članovi grupe su rekli da su imali slično iskustvo.

- Svi u kući smo dobili koronu. Dete je donelo iz škole, prenelo je mom mužu koji je već preležao i mojim roditeljima koji su oboleli po prvi put. Muž kao da nikad nije imao, tako je prošao. Temperatura, začepljen, katastrofa. Moji otac i majka su vakcinisani sa tri doze kineske vakcine, ali srećom prošli najlakše od svih nas, osim sina koji nas je zarazio, a nijednom nije ni kinuo samo malo imao temperaturu - napisala je ona i dodala:

- E, onda je došao red na mene, a taman sam pomislila da će me zaobići. Simptomi kao neko motkom da me udario, glavobolja koja ne staje, celo telo melje, temperatura koja padne kad popijem lek, ali se vraća. To nije ništa u poređenju sa problemom zbog kog vam i pišem. Počele su strašno da mi suze oči.

- Prvo sam mislila da je od glavobolje, ali prođe glava oči ne staju. Znači samo lije iz mene, ne mogu ni da čitam, ni da gledam serije, ništa, samo suze oči i kaplju, već mi je sve oko kapaka crveno. Ima li neko da je imao ovaj problem da kaže kako ga je rešio? Osim tih očiju bih mogla da radim od kuće, da ne otvaram bolovanje, ali bukvalno čim pogledam ekran krene da curi sve iz očiju i nema šanse da radim - požalila se Beograđanka.

U komentarima su se javili drugi članovi grupe koji su imali slično iskustvo. - Preležao sam sad kovid, ne znam da li je bio omikron, ali sam imao nešto kao konjuktivitis, definitivno i oči napada - pisalo je u jednom komentaru:

- Iste simptome sam imala samo što sam ja i kijala i liptale mi te suze, a o glavobolji da ne pričam, oko mi se bilo zatvorilo. Ja sam sada zaražena, svi u kući su mi pozitivni i svi imamo različite simptome. Meni suze oči i osetljiva sam na svetlo, ali nije baš toliko da mi cure. Ja sam alergična na ambroziju, polen, bukvalno alergična na proleće i znam koja je to muka. Probajte bar da stavljate nešto na kapke da vam ne oteknu - predložila je jedna žena u komentaru ispod posta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.