BEOGRAĐANI ISMEJALI AUTOMOBIL SA NALEPLJENIM UMRLICAMA, onda su dobili ŽESTOK ODGOVOR IZ POŽAREVCA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAĐANI ISMEJALI AUTOMOBIL SA NALEPLJENIM UMRLICAMA, onda su dobili ŽESTOK ODGOVOR IZ POŽAREVCA! (FOTO)

Automobil požarevačkih tablica sa umrlicama zalepljenim na zadnjem staklu provozao se centrom prestonice i vrlo brzo je postao hit na društvenim mrežama

"Stigli Lazići. Ko živ, ko mrtav", "Gospodi pomiluj",  "Voze se u krugu porodice" samo su neki od komentara ispod objave koja je šokirala i ostavila u čudu vozače u Beogradu.

Ko god je od Beograđana vozio iza ovog automobila, nije mogao čudom da se načudi, alistanovnicima ovog kraja pošalice nisu bile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mile.

- Očito da naši dragi Beograđani ne znaju da okačene umrlice na autu u našem kraju nije ništa neobično. Čitulje na kućnoj kapiji, ulaznim vratima zgrade i mestima koja je pokojnik redovno posećivao, pa čak i na autu, služe da obaveste njegove poznanike i prijatelje da je preminuo, pa da mogu da se oproste od njega poslednji put - stigao je odgovor portala "TPK news", koji izveštava o lokalnim događanjima.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vozači ostali u čudu: Automobil oblijepljen smrtovnicama

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2018

Automobil požarevačkih tablica sa smrtovnicama zalijepljenim na zadnjem staklu provozao se centrom srpske prijestonice i vrlo brzo je postao hit na društvenim mrežama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.