BEOGRADSKI NOĆNI MARKET NA PIJACI „BLOK 44“: Sve na jednom mestu uz zanosne zvuke ukulelea i u tropskom ritmu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRADSKI NOĆNI MARKET NA PIJACI „BLOK 44“: Sve na jednom mestu uz zanosne zvuke ukulelea i u tropskom ritmu

Veliki broj šampiona pijaca, dizajnera, zanatlija, proizvođača hrane i pića na najvećem događaju ovog tipa pod otvorenim nebom

Deveti Beogradski Noćni Market pod sloganom „Tropical Heat“ održaće se u petak, 08. septembra 2017. godine, na pijaci „Blok 44“, u periodu od 18 do 24 časa, u organizaciji JKP „Gradske pijace“ i ”Redesign” d.o.o.

I ovog puta Beogradski Noćni Market okuplja veliki broj šampiona pijaca, dizajnera, zanatlija, proizvođača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrane i pića na najvećem događaju ovog tipa pod otvorenim nebom. Ponuda će biti još raznovrsnija sa velikim brojem novih izlagača, koji će nam se po prvi put predstaviti na marketu.

U zanimljivom muzičkom programu, u tropskom ritmu predstaviće se ukulele duo Snoop Bunny & Dr. G, kao i di džej Brkati, a za najmlađe posetioce pripremljene su različite vrste radionica.

Dođite da zajedno ispratimo dugo i toplo leto.

ULAZ SLOBODAN!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.