BEOGRADSKE GIMNAZIJE OSUDILE FIZIČKI NAPAD NA UČITELJICU U SEČNJU: Šarčević HITNO o novim merama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRADSKE GIMNAZIJE OSUDILE FIZIČKI NAPAD NA UČITELJICU U SEČNJU: Šarčević HITNO o novim merama!

Pretnje prosvetnim radnicima!

Forum beogradskih gimnazija najoštrije je osudio fizički nastraj na učiteljicu osnovne škole "Braća Stefanović" u opštini Sečanj i pozvao nadležne da hitno preduzmu konkretne mere u cilju zaustavljanja fizičkog i psihičkog zlostavljanja prosvetnih radnika.

Slučaj iz osnovne škole "Braća Stefanović", nažalost, nije izolovan i praktično predstavlja pre pravilo nego izuzetak, saopštio je Forum beogradskih gimnazija i podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na šamaranja nastavnice u Mladenovcu, fizički nasrtaj na koleginicu iz Trgovačke škole u Beogradu, verbalno provociranje nastavnika Sedme beogradske gimnazije koje se završilo fizičkim obračunom.

Forum beogradskih gimnazija pozvao je ministra prosvete Mladena Šarčevića da na prvoj sednici Vlade Republike Srbije predloži konkretne mere u cilju unapredjenja položaja prosvetnih radnika i povećanja bezbednosti u školama.

U osnovnoj školi "Braća Stefanović" u selu Neuzina, u opštini Sečanj pre dve nedelje, otac učenice prvog razreda, ljut što je njegova devojčica plakala, nasilno je uleteo u učionicu prevrnuo katedru i pretio učiteljici.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.