BEOGRAD BLIZU FENOMENALNOG REZULTATA: Za nekoliko dana biće vakcinisano 20 odsto punoletnih građana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 12:44

BEOGRAD BLIZU FENOMENALNOG REZULTATA: "Za nekoliko dana biće vakcinisano 20 odsto punoletnih građana!"

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić otkrio da će Beograd za nekoliko dana doseći broju od 20 odsto vakcinisanih punoletnih osoba

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da je u Beogradu do sada vakcinisano 285.665 građana, a revakcinisano 146.443 njih.

- To znači da ćemo u narednih nekoliko dana biti na 20 odsto punoletnog stanovništva Beograda koje se vakcinisalo i 10 odsto koje je primilo drugu dozu vakcine - rekao je Vesić.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodao da je učešće Beograda u vakcinaciji na nivou države 29,4 odsto.

- Sve nam to daje za pravo da insistiramo na radu ugostiteljskih objekata - rekao je Vesić.

On je dodao i da je u Beogradu najviše dato kineskih vakcina, oko 206.000, ali da su svakako zastupljene sve četiri vakcine.

Vesić je podsetio da je, prema najnovijim podacima, Srbija po revakcinaciji prva u Evropi, a po vakcinaciji peta u svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.