BENZIN MI JE UŠAO U USTA, NA LICE, PO KOSI... SAMO JE PLANULO Ispovest devojke koju je pokušao da zapali nevenčani suprug

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 18:40

"BENZIN MI JE UŠAO U USTA, NA LICE, PO KOSI... SAMO JE PLANULO" Ispovest devojke koju je pokušao da zapali nevenčani suprug

Uhapšen je i čeka se odluka o eventualnom pritvoru.

T.P. i dalje ne spava mirno. U stanu u kom živi i dalje se oseća miris benzina. Horora, koji je na svu sreću preživela, kroz suze se priseća. Njen nevenčani suprug, Luka Lovre pokušao je da je ubije.

Prava drama odvijala se u stanu u banjalučkom naselju Obilićevo proteklog vikenda. Zbog propuštenih poziva usledila je svađa. Lovre je zaključao vrata i pretio joj batinama. Sa terase je dozivala pomoć, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a njen nevenčani suprug potom ju je polio benzinom.

- Zaboravio je upaljač, to me je spasilo, da me je odmah zapalio ja bih izgorela. Samo mi je kroz glavu prošlo da saperem benzin sa sebe, bar kosu, lice. Držala sam tuš imala sam osećaj da voda uopšte ne ide koliko je to bilo masno. Ja sam se spirala i kupatilo je odjednom planulo, planuo je i deo hodnika gde sam ja bila dok sam pokušavala da otključam bravu, imam ovde manje opekotine", priča ona.

Uspela je da ugasi požar u kupatilu, a potom istrčala na balkon i ponovo dozivala pomoć. Zbog toga ju je, kako priča, Lovre udario pesnicom u lice. Ubrzo je, priseća se ona, došla policija.

- Kaže, sad ću te politi benzinom i zapaliti. Kad je on prolazio pored mene ja sam osetila miris benzina, ja sam se uspravila u jednom trenutku i on je mene samo pljusnuo, meni je benzin otišao u usta, na lice, po kosi.

Kako se nezvanično saznaje, njih je pozvao jedan od policijskih službenika koji živi u toj zgradi, a utvrđeno je da je Lovre u to vreme bio u alkoholisanom stanju. Banjalučanin, juče sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, osumnjičen je za pokušaj teškog ubistva. Ispitao ga je postupajući tužilac.

- Tužilac je stavio predlog za određivanje mere pritvora zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično delo. O predlogu za određivanje mere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banja Luci - saopšteno je iz Okružnoj javnog tužilaštva.

T. P. koja je sa osumnjičenim bila u vezi 5 meseci, tvrdi da je i ranije bio agresivan. Pokušala je da ode, ali joj je, kaže, pretio samoubistvom. Sada je sama u tom stanu. Tvrdi da ne želi da u sve uvuče i svoju porodicu.

Sličan slučaj, ali sa tragičnim krajem desio se prošle godine u Aleksandrovcu kod Laktaša. Branislav Stanivuković polio je benzinom i zapalio svoju nevenčanu suprugu. Tragičnom događaju prisustvovala je ćerka žrtve. Stanivuković je i pre tog zločina 10 godina zlostavljao suprugu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.