BELIVUK HTEO DA UDARI NA LUKU BOJOVIĆA! Šokantno saznanje - plan je bio da likvidira Votku

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 22:21

BELIVUK HTEO DA UDARI NA LUKU BOJOVIĆA! Šokantno saznanje - plan je bio da likvidira Votku

Veljko Belivuk, organizator kriminalne grupe koja se tereti za devet brutalnih ubistava u Srbiji i Crnoj Gori, navodno je od svojih šefova dobio zadatak da likvidira i Veljka Banovića, zvanog Votka, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića.

Kako se nezvanično saznaje, navodno im je plan bio da Banovića ubiju nakon ubistva Milana Ljepoje, "pink pantera" iz Niša, koji je istranžiran i samleven u kući u Ritopeku u decembru prošle godine.

Međutim, planove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im je pokvarila policija, koja je 4. februara uhapsila Belivuka i pripadnike njegovog klana.

- U optužnici beogradskog Tužilaštva za organizovani kriminal protiv Belivuka i ostalih, između ostalog, nalaze se i presretnute poruke koje je Veljko Belivuk posle ubistva Ljepoje slao nepoznatoj osobi. Poruka glasi:

- Ovaj (Ljepoja, prim. aut.) morao je iz zna se kojih razloga, jedino Votka da se vrati, pa ostajem, inače odoh 20 dana negde - kaže izvor i objašnjava da je Velja Nevolja, posle likvidacije Ljepoje, koji je navodno bio blizak škaljarskom klanu i koji je učestvovao u pokušaju atentata na Radoja Zvicera, vođu kavačkog klana, u Ukrajini u maju 2020. godine, otputovao u Crnu Goru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BELIVUK HTEO DA PREKINE "ODMOR OD KLANJA" ZBOG NJEGA Mafijaš Votka imao živi štit na sahrani Bojovićevog kuma, krili ga ispod neprobojnih kišobrana

Izvor: Blic, 28.Nov.2021, 13:00

Veljko Banović, zvani Votka, jedan od najbližih saradnika Luke Bojovića i Filipa Koraća, bio je meta Veljka Belivuka i njegova kriminalne grupe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.