BEKSTVO KAKVO PODGORICA JOŠ NIJE VIDELA: Pobegao iz suda, skočio u Moraču, a onda je nastao HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEKSTVO KAKVO PODGORICA JOŠ NIJE VIDELA: Pobegao iz suda, skočio u Moraču, a onda je nastao HAOS (VIDEO)

Filmska potera

Policija, vatrogasna i hitna služba danas su na kratko okupirale Njegošev park u Podgorici nakon što su iz Morače izvukli muškarca, koji je prethodno pobegao ispred Osnovnog državnog tužilaštva.

Kako pišu "Vijesti", policija ga je privela na saslušanje kod tužioca, nakon čega se otrgao i pobegao prema Moskovskom mostu. Navodno se spustio pored mosta i okliznuo u rijeku, a za njim je skočio i policijski službenik, koji ga je i izvukao iz vode.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Iz Uprave policije saopšteno je da je sprečeno bekstvo V.V. (50) koji se na taj čin odlučio nakon saslušanja u ODT u Podgorici u kome je bio zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje bezbednosti.

On je pokušao da pobegne tako što je potrčao u pravcu Morače kod Moskovskog mosta.

Izvor "Vijesti" je pojasnio da je praksa da se u prostorijama tužilaštva, lica koja se sprovode na saslušanje oslobađaju sredstava za vezivanje, takozvanih "lisica", što je ovog puta navodno zloupotrijebljeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.