BDZ će uskoro donijeti odluku o izborima za BNV

Izvor: SandzakPress.net, 25.Sep.2014, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BDZ će uskoro donijeti odluku o izborima za BNV

Sjeverni Sandžak -Do isteka roka za predaju lista za učešće na izborima za nacionalne savete nacionalnih manjina su ostale dvije nedelje, a još uvijek nije poznato da li će i koliko lista učestvovati na izborima za Bošnjačko nacionalno vijeće (BNV). Predsjednik Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Sandžaka Jahja Fehratović rekao je da će ova stranka u narednih par dana donijeti konačnu odluku od učešću na izborima za BNV. “Blizu smo odluke da formiramo listu i učestvujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << na izborima, ali pratimo pregovore između SDA Sandžaka i Islamske zajednice u Srbiji, pa ćemo na osnovu njihovog ishoda, donijeti konačnu odluku i saopštiti je javnosti za dan ili dva”, rekao je Fehratović. (Radio100+)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đerlek – Neću podržati ni jednu listu na izborima za BNV

Izvor: SandzakPress.net, 26.Sep.2014, 16:34

Novi Pazar – Predsjednik Sandžačke narodne partije (SNP) Mirsad Đerlek rekao je danas da ova stranka neće podržati ni jednu od bošnjačkih lista koje bi trebalo da učestvuju na izborima za nacionalne savjete nacionalnih manjina. On je na konferenciji za novinare rekao da ovi izbori treba da...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.