BBC sprema Veče s Vladimirom Putinom, Kremlj: Videli smo, nisu nas pitali

Izvor: B92, 23.Maj.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBC sprema "Veče s Vladimirom Putinom", Kremlj: Videli smo, nisu nas pitali

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov kaže da britanski javni servis BBC nije pitao za dozvolu da koristi lik ruskog predsednika Vladimira Putina u novoj emisiji.

"Ne, autori programa nisu nas pitali za ovo", objasnio je Peskov, preneo je Tas.

On je rekao da je Kremlj video reklamu za predstojeću emisiju.

"Mogu samo da kažem da Putin ne čita knjige o sebi, i ne gleda karikature", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Peskov.

BBC je juče najavio emisiju "Veče s Vladimirom Putinom", u kojoj će animirani lik ruskog predsednika "intervjuisati goste".

Na pitanje novinara Tasa o razlozima za izbor glavnog lika u emisiji, BBC nije imao komentar.

BBC je juče najavio emisiju "Veče sa Vladimirom Putinom", u kojoj animirani lik predsednika intervjuiše "prave" goste pred publikom i "u realnom vremenu".

Dve pilot-epizode, naručene za program BBC 2, biće emitovane sledećeg meseca.

Tema jedne emisije je feminizam. U drugoj će "predsednik" ugostiti savetnika bivšeg premijera Tonija Blera, Alistera Kembela.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peskov: BBC nije pitao za dozvolu da koristi Putinov lik

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2019

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da britanski javni servis da BBC nije pitao za dozvolu da koristi lik ruskog predsednika Vladimira Putina u svojoj novoj emisiji Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da britanski javni servis da BBC nije pitao za dozvolu da koristi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.