BALKANSKA MAFIJA LIKVIDIRA PRED OČIMA DECE! Na delu sistem meksičke i kolumbijske mafije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BALKANSKA MAFIJA LIKVIDIRA PRED OČIMA DECE! Na delu sistem meksičke i kolumbijske mafije!"

Nema više pravila

Balkansko podzemlje se trese nakon posljednjih brutalnih likvidacija vođa "škaljarskog klana" Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43) u restoranu u Atini naočigled svoje maloletne dece i supruga. Istražitelji su mišljenja da su platili glavom u znak odmazde za ubistvo Marka Vukovića (41), koji je kum vođe suparničkog "kavačkog klana" Radoja Zvicera.

Vuković je ubijen na Bežanijskoj kosi u Beogradu, dok mu je na zadnjem sedištu BMW >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedelo troje dece. Po istom scenariju, pred decom i u identično vreme, u 18.30 sati, ubijeni su i Dedović i Stamatović.

Marko Nicović, član Svetske asocijacije šefova policija i bivši prvi čovek beogradske policije je potvrdio da iza svega stoji bezobzirna krvna osveta.

- Znamo za krvavi sudar i osvetu porodica Bojović i Šaranović, iza čega su ostajala samo tela. Merđutim, u ovom slučaju je reč i o ratu za tržište i puteve droge – kaže Nicović.

On napominje da su Sjedinjene Američke Države nedavno zabranile boravak crnogorskim moreplovcima zbog povezanosti s južnoameričkim kartelom.

- Sada se sve preselilo u Grčku, koja je druga po važnosti trgovačke luke. Većina crnogorskih moreplovaca radi upravo za grčke kompanije – rekao je Nicović.

Ono što je i najiskusnije istražitelje zabrinulo jeste brutalnost zločina te činjenica da mafijaši gube neke ranije kodekse. Mrtve glave padaju pred očima žena, dece...

- . Balkanska mafija sada, očigledno, radi po sistemu meksičke ili kolumbijske mafije. Drugim rečima, poželjno je da se likvidacije dešavaju pred čitavom porodicom, kao opomena drugima. Meksičke i kolumbijske mafije rade i gore stvari, odnosno znaju ubiti člana porodice ili čitave porodice kako bi drugima poslali poruku – zaključio je Marko Nicović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.