BAKIR SPREMA TAMNICE ZA SRBE: Meta mu je narod! Udar na Republiku Srpsku uz DVA IZGOVORA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKIR SPREMA TAMNICE ZA SRBE: Meta mu je narod! Udar na Republiku Srpsku uz DVA IZGOVORA!

Lider SDA Bakir Izetbegović otvoreno preti zatvorom svakom Srbinu koji bude veličao prvog predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića! 

Muslimani traže da se usvoji zakon kojim će se kažnjavati svako ko podržava navodne ratne zločince, ali i ko negira izmišljeni genocid u Srebrenici.

Da bi ovako suludu ideju sproveo u delo, Predstavnički dom parlamenta Federacije BiH izglasao je na vanrednoj sednici rezoluciju povodom Haške presude Karadžiću, kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je osuđen na doživotni zatvor.

Ovom rezolucijom Predstavnički dom poziva zastupnike i delegate u oba doma Parlamentarne skupštine BiH da usvoje zakon o zabrani negiranja genocida, holokausta i drugih zločina, te slavljenje ratnih zločinaca.

Analitičar iz Banja Luke, Anđelko Kozomara ističe da je u BiH sve moguće, pa i ovaj zakon.

- I da se kojim slučajem izglasa ovaj zakon, dometi su mu veoma mali. Krivično mogu da odgovaraju samo građani Federacije BiH, i to samo na njenoj teritoriji. Nije teško zaključiti na koga su ciljali i kakve su im namere. Već su jednom pokušali da provuku ovakav zakon, ali im to nije uspelo – naglašava Kozomara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.