BAKA (79) NARKO BOS: Uhapšena kao mozak operacije KRIMINALNE GRUPE koja je krijumčarila KOKAIN

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 17:15

BAKA (79) NARKO BOS: Uhapšena kao mozak operacije KRIMINALNE GRUPE koja je krijumčarila KOKAIN

Uhapšena je kao mozak operacije kriminalne grupe

Španjolka stara 79 godina uhapšena je kao mozak operacije kriminalne grupe, koja je krijumčarila kokain u pošiljkama sa koralima, iz Latinske Amerike u Evropu, saopštila je danas španska policija.

Civilna garda je saopštila da su tri člana kriminalne grupe poslovala sa uvozom korala u Španiju iz Dominikanske Republike preko Portugalije i da su kontejneri bili modifikovani za šverc kokaina u tajnim pregradama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše Rojters.

- Kriminalna grupa imala je jasnu hijerarhijsku strukturu, gde je 79.godišnja žena obavljala funkciju vođe grupe - navodi se u saopštenju Civilne garde.

Žena sa još dvojicom Španaca, starosti 26 i 60 godina, uhapšena je u Portugalu tokom operacije koju su vodili španska civilna garda, nacionalna policija i portugalska sudska policija.

Kriminalna grupa je privukla pažnju policije kada je pokušala da prikupi novac od drugih kriminalnih grupa za svoju ilegalnu trgovinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.