BAJDENOVI GOSTI IZBAČENI IZ BELE KUĆE: Napali su obezbeđenje, američki predsednik morao da odreaguje

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 12:38

BAJDENOVI "GOSTI" IZBAČENI IZ BELE KUĆE: Napali su obezbeđenje, američki predsednik morao da odreaguje

Nije navedeno u kakvom je tačno stanju napadnuti pripadnik obezbeđenja

Dva nemačka ovčara koja pripadaju američkom predsedniku Džou Bajdenu i prvoj dami Džil Bajden, vraćeni su prošle nedelje u porodičnu kuću Bajdena u Vilmingtonu, nakon što su bili agresivni u Beloj kući, piše Si-En-En.

Pas Mejdžor, koga je Bajden usvojio u novembru 2018. iz utočišta za životinje, ujeo je člana obezbeđenja Bele kuće, rekao je jedan izvor.

Taj izvor nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naveo u kakvom je tačno stanju napadnuti, ali je taj incident bio dovoljno ozbiljana da psi budu premešteni u Vilmington.

Prema pisanju Si-En-Ena, Mejdžor, koji je star tri godine, više puta je skakao, lajao i nasrtao na osoblje i obezbeđenje Bele kuće.

Stariji od Bajdenovih nemačkih ovčara, Šampion, ima oko 13 godina.

Psi su dovedeni u Belu kuću u januaru, manje od nedelju dana nakon Bajdenove inauguracije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.